Χτενισματα για ισια μαλλια με επαγγελματικο προιον για μαλλια.

Πλησιάζει η γιορτινή περίοδος και αυτό σημαίνει ότι το καθησιό, το φαγητό και τα πάρτυ είναι κοντά. Ο μόνος τρόπος για να δείχνετε όμορφες και εκπληκτικές είναι να έχετε όμορφα, φρέσκα και χτενισμένα μαλλιά. Είναι καιρός να κάνετε πειράματα και να διαλέξετε ένα διαφορετικό χτένισμα και κούρεμα.

Δείτε εδώ ιδέες για να εντυπωσιάσετε και να μείνετε αξέχαστη όπου και να βρεθείτε!

PONY TAIL

Χτένισμα που ενδείκνυται για μακρια, ισια μαλλια, αλλά χρειάζεται ισιωτική μαλλιών. Χωρίζοντας τα μαλλιά σας σε τούφες περνάτε την πρέσσα αργά και σταθερά από κάθε τούφα και την κρατάτε μερικά δευτερόλεπτα για να διατηρηθεί περισσότερο το ίσιωμα. Μόλις τελειώσετε με όλα τα μαλλιά με αυτό τον τρόπο, τα πιάνετε μια ψηλή κοτσίδα και τα αλοίφετε με κερί για ισια μαλλια για να μείνουν ίσια και λαμπερά. Αφού τα πιάσετε σταθερά, περνάτε ξανά την ισιωτική σε όλη την κοτσίδα για να φανεί περισσότερο.Είστε κομπλέ!

epaggelmatiko-mallia
Επαγγελματικο πιστολακι για μαλλια

ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΑΤΙΜΕΛΗΤΑ

Είτε έχετε σγουρά είτε ίσια μαλλιά, το χτένισμα αυτό θα σας δώσει έναν διαφορετικό, μοντέρνο αέρα και είναι κατάλληλο για όλες τις εξόδους σας, είτε πρόκειται για κάποιο πάρτυ, είτε για μία βραδιά σε εστιατόριο είτε για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Βάλτε αφρό στα μαλλιά και στεγνώστε τα με ένα επαγγελματικό πιστολάκι για μαλλιά ή με ένα σίδερο επαγγελματικο μαλλια. Χωρίστε τα σε χούφτες και περάστε κάθε μια από το επαγγελματικό ψαλίδι για μπούκλες. Τις χούφτες μαλλιών τις αφήνετε για λίγη ώρα για να πιάσει η θεραπεία. Αφού κάνετε όλες τις μπούκλες έτσι, περνάτε τα χέρια σας ανάμεσά τους ώστε να χαλαρώσουν και εφαρμόζετε τη λακ χτενίσματος για να μείνουν έτσι. Σηκώνετε το κεφάλι σας και αφήνετε τις μπούκλες να πέσουν μόνες τους κάνοντας ένα ακόμα τελευταίο πέρασμα με τα δάχτυλά σας για να τους δώσετε το σχήμα και τη φορά που θέλετε!

ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΟΤΣΟΣ

Για μια σοβαρή και σεμνή πρόταση διαβάστε εδώ. Αυτό το χτένισμα κάνει για σγουρά και ίσια μαλλιά για πιο επίσημες εξόδους. Θα πρέπει να έχετε μόνο ένα πεαγγελματικό πιστολάκι για τα μαλλιά. Όταν τα λούσετε και βάλετε μάσκα και κρέμα περιποίησης, τα κάνετε στεγνά μόνο με τα δάχτυλά σας χωρίς κάποιο άλλο εργαλείο. Χρησιμοποιώντας τα ΄χερια σας μόνο και όχι κάποια βούρτσα, πίανετε τις τρίχες σας σε ένα pony tail χαμηλά. Όταν τελειώσετε, βγάζετε μερικά κομμάτια έξω από την κοτσίδα και εφαρμόζετε σε αυτά μια ισιωτική μαλλιών για να είναι ίσια. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλίδι για μπούκλες για να δώσετε περισσότερο στυλ με μπούκλες να πέφτουν στη μούρη σας.

Advertisements